När mörkret faller in

Hej alla läsare! 

Jag hoppas på att alla har haft en fin dag och att ni njuter av fredagen :)!
Idag så har jag spenderat nästan hela dagen med att vara i balkongen och putsa på byrån som vi hämtade i måndags. Vilket jag nämnde innan i ett inlägg att färgen på byrån är inte den som jag vill ha. Just nu så är den koppar/mässing färgad vilket inte passar till någon inredning i hemmet. Så jag har tänkt mig att färga om den i vit färg med guldiga handtagsknoppar. 

Jag har även fått upp våran ljusslinga ute på balkongen så nu börjar sakta julstämningen smyga sig in i våran lägenhet :)
Nästa vecka tänkte jag ta fram våra adventssaker samt byta gardiner. Förhoppningsvis så är byrån färdigmålad då så att ni kan få se på hur det kommer se ut då :).

(bild hittad ifrån Devote)

Jag önskar dock att vi bodde i ett hus för jag har hittat så många fina juldekorations- inspo som man är sugen att testa. Som på denna bilden till exempel, hur snyggt är det inte att pynta handtaget på trapporna med ljusslinga med små grankvistar? Tycker det ser så mysigt ut med dessa små grå/vita ljuslyktor på trappan som lyser upp i mörkret.  Men jag har en känsla av att om jag skulle ha ljuslyktorna på trappan så skulle katten nog välta ner dem haha.
Bilden till höger- Så kommer våran adventsljusstake se ut ungefär, fast vi ska ha vita ljus istället för dessa små ljuslyktorna.
Önskar er alla en fin kväll!


Kommentarer

populära inlägg