Presenttips till pappa/killen!

Hej alla läsare!
Jag hoppas på att ni alla har haft en fin dag! Jag kan glatt och lyckligt säga att min byrå äntligen är klar :D! Bilder på det projektet kommer imorgon då detta inlägg kommer handla om något helt annat!

Nu när julen är runt hörnet så är det ganska svårt att hitta present till pappa/killen/mannen. Man brukar oftast sitta hemma i soffan och undra; Vad är det han gillar nu ? Ska jag köpa tofflor igen i år? Eller kanske en DIY present? Jag känner igen det, det är svårt att komma på en bra julklapp!
 I kvällens inlägg tänkte jag tipsa er om massa fina julklappstips till pappa :)! Denna inlägg är nämligen samarbete tillsammans med företaget presenttipspappa.se  och genom att klicka er vidare till denna länk hittar ni massa roliga present eller upplevelser till pappa!  Finns massa att välja bland :) ! 
Är din pappas klocka gammal och sliten? Eller har han önskat sig en ny klocka länge? Eller kanske vill du få din pappa att bli modern? Denna klocka är både snygg och elegant! Passar utmärkt till alla tröjor/skjortor eller kostymer! Klockan har länge varit männens favoritaccessoar och med denna klocka så får han ett stort leende på läpparna, så passa på att göra honom glad i år :)! Försöker kanske din pappa odla skägg och se snygg ut inför sommaren? Passa på att köpa denna skäggolja som är igenkänd bland skäggodlarna :) Denna olja gör skägget både mjukt, lent och efterlämnar en underbar doft! Dessutom innehåller den naturliga ingredienser och är på så vis skonsam för huden och skägget. Finns i stora och små storlekar! :)
Istället för vinprovning - vad sägs om whiskyprovning?  Älskar din pappa whisky så är detta ett bra tillfälle att bjuda honom på en provning! Överraska honom i jul och du får även en fin present tillbaka, din pappa blir som ett barn inför presentöppningen :) 


Tycker inte din pappa om whisky så kan du överraska honom istället med en kurs inom cigarrett rullning! Han får även information om cigarrens historia och en liten kurs att rulla ihop sin egen favoritcigarr! Passa på att bjuda ut honom på en spännande kurs :). 

Kanske tycker din pappa inte om whisky eller cigarr heller, men han kanske tycker om sportbilar? Då är detta en perfekt present! Låt honom unna sig att köra runt på en äkta racingbana och köra bilar som bland annat Ferrari med 562 hästkrafter, Lamborghini, Porsche eller kanske hans drömbil? Var beredd på ett spännande Instagramflöde :P!


Vill din pappa kanske köra en lite farligare bil? Då kommer han nog älska att köra dessa folkracebilar! Bjud ut honom tillsammans med din bror/kille/mannen eller kanske du själv är sugen på att åka med din pappa?och låt dem/er  unna sig tillsammans ute med en riktig skojig tur med dessa bilar!Denna inlägg är nämligen samarbete tillsammans med företaget presenttipspappa.se  och genom att klicka er vidare till denna länk hittar ni massa roliga present eller upplevelser till pappa!  Finns massa att välja bland :) ! 

Vill du köpa en present till pojkvännen/manen? Lugnt, här kommer massa spännande tips för honom med! Genom att klicka er vidare på denna länk, så kommer ni fram till presenttipspojkvan.se som har massa bra presenttips till din pojkvän/manen :) 

Överraska pappa/killen/manen i julen och köp dem en fin julklapp :) 

Glöm inte att trycka på länken och ge bort en fin present i år :)!
Jag hoppas på att ni kommer få en underbar kväll. 

Kommentarer

populära inlägg